webquest - webkwestie

An English Newspaper

Evaluation

Wil je zeker weten dat alles in orde is? Dan kun je dat hier checken.

Uiteindelijk wordt met deze tabel de hele opdracht beoordeeld. Maar hoe zit het nu met je cijfer?

  • Je docent en twee medeleerlingen kijken naar de drie checks waaruit de opdracht bestaat. De checks vind je in de tabel hieronder.

  • Je krijgt het aantal punten van de categorie waar jullie presentatie toe behoort (beginner, niet slecht, goed of perfect). Alle punten van alle categorieën worden opgeteld en vormen het eerste cijfer.

  • De twee medeleerlingen zorgen zonder onderling te overleggen voor een eerste cijfer en je leraar zorgt voor een eerste cijfer.

  • Het eerste cijfer van de twee medeleerlingen wordt opgeteld en door 2 gedeeld om het deelcijfer te vormen.

  • Dit deelcijfer plus 2x het cijfer van je leraar wordt opgeteld en door drie gedeeld.

  • Dat is je punt!


BEGINNER

NIET SLECHT

GOED

PERFECT

Check 1

Het uitwerken van de 3 deelvragen

Het was niet duidelijk wat de deelvragen precies waren. Er was letterlijk van het internet gekopieerd. De deelvragen waren verwarrend en moeilijk om te volgen.

1 punt

De informatie die uit de deelvragen gehaald werd was niet helemaal correct. De deelvragen waren nog niet helemaal duidelijk.

1,67 punt

De deelvragen waren te volgen maar er werd nog niet helemaal duidelijk uitgelegd wat jullie nu precies onderzocht hebben.

2,33 punt

Iedereen weet nu precies wat jullie wilden bereiken! De deelvragen worden punt voor punt rustig uitgelegd en jullie wijzen in de krant aan waar jullie het antwoord op de deelvragen behandelen. De antwoorden staan er allemaal in!

3,33 punt

Check 2

Hoe zag de pagina eruit?

De pagina was rommelig en de plaatjes pasten niet bij het onderwerp. Er waren veel spellingfouten.

1 punt

Er waren te weinig plaatjes gebruikt. Sommige woorden zijn verkeerd gespeld of verkeerd gebruikt. Ook kloppen hier en daar de zinnen niet. Er waren aardig wat spelfouten en er was niet echt gelet op het gebruik van Punten, komma's en hoofdletters.

1,67 punt

De krant ziet er op het eerste gezicht goed uit. Hier en daar zitten er kleine spelfoutjes in en ontbreken er een paar punten, komma’s en hoofdletters. Bijna foutloos. De plaatjes zijn (bijna) allemaal goed.

2,33 punt

De informatie in de krant is correct met goede omschrijving en bruikbaar. Ook plaatjes worden goed gebruikt, zodat alles nog duidelijker wordt. Geen spelfouten en de zinnen en alinea's kloppen. Punten, komma's, hoofdletters, het klopte allemaal.

3,33 punt

Check 3

Hoe was de presentatie van de pagina?

De presentatie leek onvoorbereid en was moeilijk te volgen. De sprekers waren bijna niet te verstaan.

1 punt

Hier en daar was de presentatie rommelig. Je had meer dingen moeten laten zien. Sommige zaken die zijn besproken waren niet ver genoeg uitgediept.

1,67 punt

De presentatie zag er keurig verzorgd uit. Toch had je wat dieper op het onderwerp in moeten gaan.

2,33 punt

De presentatie was duidelijk en goed te begrijpen. De presentatie was informatief, overtuigend, creatief, en gebruikte alle onderdelen van het project.

3,33 punt